Blog

Home / Blog
Familiedynamikker påvirkes af arbejdsbetingelser

Familiedynamikker påvirkes af arbejdsbetingelser

Familieliv
Inden for byggebranchen forekommer der ofte store byggeopgaver, hvor det eksempelvis kræves af en tømrer, at vedkommende i perioder er villig til at rejse for arbejdet. Det betyder eksempelvis, at tømreren bliver nødt til at køre til Sjælland og arbejde, selvom han normalt bor i Jylland, hvis han ønsker jobbet og de gode penge, der normalvis følger med. (mere…)
Read More
Her tager du på shopping i Aalborg

Her tager du på shopping i Aalborg

Danmark
Danmarks fjerdestørste by, Aalborg, der også kendes som Nordjyllands hovedstad, er et ideelt besøg værd for dig, som vil på en hyggelig shoppingtur ud i det danske land. Aalborg hører nemlig til blandt de få steder i Danmark, hvor detailhandlen fortsat er i vækst. Rent faktisk slår butikkerne i Aalborg landsgennemsnittet. (mere…)
Read More
3 typer badeværelsesgulve, du bør overveje

3 typer badeværelsesgulve, du bør overveje

Bolig
Badeværelset hører uden tvivl til blandt hjemmets vigtigste rum. Her tilbringer den gennemsnitlige dansker omkring 45 minutter under bruseren hver uge eller godt og vel 130 dage på et helt liv. Dette er naturligvis ikke medregnet de knap 90 dage, som gennemsnitsdanskeren bruger på toilettet i løbet af sit liv. (mere…)
Read More
Har mikrolån set dagens lys?

Har mikrolån set dagens lys?

Diverse
Recepten er banal: Bliv økonomisk selvforsynende med små finansielle ydelser. Den bangladeshiske grundlægger, Muhammad Yunus, stiftede Grameen Bank, med den målsætning at hjælpe familier ud af fattigdom i Bangladesh. Han tilbød, gennem sin bank, små lån til kvinderne i familierne, uden krav til at stille økonomisk sikkerhed for lånene. (mere…)
Read More
Tips til en fed rejse til Vietnam

Tips til en fed rejse til Vietnam

Rejser & Oplevelser
Vietnam er en fantastisk ferie- og rejsedestination. Men desværre også en destination alt for få turister vender tilbage til – sammenlignet med populære rejsedestinationer som Thailand, Tyrkiet, Bulgarien, Grækenland og Spanien. Derfor kommer her to essentielle råd til, hvordan du kan få en mest ud af din ferie i Vietnam og undgå ubehagelige fælder. Forhåbentlig får du øjnene op for denne fantastiske feriedestination og får lyst til at vende tilbage igen og igen – og igen. Tag afsted når vejret er bedst Vietnam er generelt fugtigt og varmt. Men da landet strækker sig langt, er det kun naturligt, at vejret også ændrer sig betydeligt inden for landets egne grænser. Overordnet set findes der tre forskellige vejrområder. Det kan sne i Sapa mens de har en brændende varm soldag nede i…
Read More
Skab et lækkert soveværelse på budget

Skab et lækkert soveværelse på budget

Bolig
I mange hjem er soveværelset et undervurderet rum. Vi tænker gerne på soveværelset som et rum, hvor vi “bare” skal sove. Men faktisk er det jo i dette værelse, at du både starter og slutter din dag. Derfor er det også vigtigt at skabe et rum, som både kan få dig til at falde til ro i aftentimerne og som kan motivere dig inden en lang dag, når du vågner om morgenen. (mere…)
Read More